KERESŐ
 

•Burkolatok és berendezés

  

Burkolatok és festés  

Hideg- és melegburkolatok

A garázs, a műhely, a háztartási és fittness helység, valamint a fürdőszobák egy részének az aljzata műgyantából készülő kent padló vagy kőszőnyeg; a vizes helységek fala csempeborítású. A nappaliba merbau parkett, a gyerek-, a dolgozó és a hálószobákba különböző, növényi alapú szőnyegpadló, illetve parafa került.

Festés

A fürdőszobákat  penészesedést gátló, a lakószobákat bio, illetve szeves szennyeződéseket lebontó, a fittness szobát speciális színhatás elérésére alkalmas festékkel színezték.

Berendezés

Beépített szekrények

Minden szobában lakójának igényei és szokásai alapján készült el a beépített szekrény, ami amellett, hogy a lehető legjobban kihasználja a teret, a takarítást is megkönnyíti.

Konyhabútor és háztartási gépek

A konyhában könnyű dolgozni és egyszerű rendben tartani. A háztartási gépek és berendezések segítségével egészséges ennivalók és ivóvíz készíthető, és valamennyi gép energiatakarékos módon működik.

Fürdőszoba és fittness

Tartós és könnyen tisztítható szaniterek, energia- és víztakarékos csapok kerültek a fürdőszobákba. Az egészséget védi a bidé-vécé, az infraszauna, a gőzkabin és a masszázskád.

>> Filmrendelés