KERESŐ
 

Padlószőnyegek és parafa  

A helyiségek egy részébe ültetvényes növényekből gyártott padlószőnyegek kerültek, vagyis olyanokból, amelyeket direkt ebből a célból termesztenek. Nagy előnyük, hogy ellenállók és könnyű őket takarítani.

  • A szizál egy trópusi fűféle, a legstrapabíróbb a természetes szőnyegek közül. A poszívó mellett száraz samponnal lehet tisztán tartani
  • A tengerifű bírja a nedvességet és olyan a természetes bevonata, hogy nem szinezik el az esetleg ráömlött folyadékok.
  • A kókusz is jól bírja a vizet és nem foszlik; hangcsillapító tulajdonsága is van.

A gyerekszobák meleg és puha parafaburkolata nehezen éghető, víztaszító, de jól szellőzik, hőszigetelő és hangcsillapító. A házban felhasznált lapok egymásba pattintva fektethetők, vagyis bármikor újra felszedhetők és felhasználhatók.

Szizál, tengerifű, kókusz: Naturflor   >> Többet a cégről     

Parafa: StartColor Kft.    >> Többet a cégről     

Merbau parkett
A Merbau egy Pápuán honos fa, ami nagyon jól terhelhető, kopásálló és tartós. A belőle készült svédpadlót, ami a hagyományos parkettánál hosszabb és szélesebb, hagyományos módon rakják le.

Alapozás és ragasztás: Első lépésként a gipsz esztrichet alapozták le, hogy ne tudjon nedvességet magába szívni.
Erre hordták az oldószermentes és szagtalan parkettaragasztót, amibe a Merbaut fektették.

Csiszolás és tömítés: A csiszolás, majd a finom csiszolás után a réseket finomabb csiszolóporba kevert speciális anyaggal tömítették.

Lakkozás: A lakk alá alapozót hordtak fel, erre három rétegben vízbázisú lakk került. Két réteg között minden alkalommal megcsiszolták a felületet.

Szegélylécek: A szegélylécek a parkett saját anyagából készültek, melyeket speciális ragasztóval illesztettek a helyükre.

Alapozó és ragasztók: Sika Hungária Kft.   >> Többet a cégről     

Lakk: Bona Magyarország kft.    >> Többet a cégről     

>> Filmrendelés