KERESŐ
 

Zuhanyfejek és kabinajtók  

A korszerű zuhanypanelek vízigénye nagy, ezért csak nagy nyomással és a háttérben egy nagy méretű melegvíztárolóval érdemes beépíteni őket. A zuhanyfejbe épített termosztát melegvíz-megtakarítást jelent és egyben megakadályozza, hogy a zuhanyozó leforrázza magát.

A zuhanykabinok ajtói stabilak, emellett biztonságosak. Az edzett üveget, olyan bevonattal látták el, ami megakadályozza, hogy a víz foltot hagyjon rajta. A méretre gyártott ajtók különböző módon és irányokban nyithatók.

Zuhanyfejek és panelek: Hansgrohe  >> Többet a cégről

Kabinajtók: Hüppe Kft.  >> Többet a cégről

Csapok és kiegészítők

A csaptelepeknél a tartósság és a formatervezettség mellett ma már szempont az is, hogy biztonságosak, illetve víztakarékos módon működnek-e.

A kaszkáddal ellátok csapok kevés vízzel is látszólag bő vízsugarat hoznak létre. A kiengedett víz mennyiségét pedig a korlátozó elem maximalizálja, ami percenként kb 7 és fél liter vizet enged csak ki - ez harmadával is képes csökkenteni a fogyasztást. Egyes csapoknál a kart csak félútig lehet könnyen felemelni, ezután árnyalatnyival nagyobb erő kell hozzá.

A meleg vízzel takarékoskodik és egyben a biztonságot is szolgálja a beépített leforrázásgátló. Ennek segítségével beállítható a kevert víz legmagasabb hőmérséklete. Az energiafék pedig úgy működik, hogy a csapot a kellemesen meleg vízhez könnyen el lehet fordítani, viszont forró víz csapolásához kicsit nagyobb erőfeszítés kell.

Csapok, kiegészítők: Hansgrohe  >> Többet a cégről

>> Filmrendelés