KERESŐ
 

•Konyha

>> Filmrendelés

  

Konyhabútor  

A kényelmesen használható, időt és egészséget is kímélő konyhabútor a használóihoz igazodik: már a tervezéskor figyelembe veszik nem csak az egyéni szokásokat és igényeket, de például a testmagasságot is. Szempont még a tárolásra alkalmas hely minél alaposabb kihasználása, a stabilitás miatt a bútor vasalatainak minősége, és a higiénie, vagyis hogy a szekrényekben és a fiókokban vagy azok mögött ne tudjon összegyűlni a por vagy a víz, és a hulladék összegyűjtése is minél egyszerűbben történhessen.

A fiókok vasalata világújdonság: az első, ami duplafalú szerkezetnél is lehetővé teszi a fogantyú nélküli fiókhasználatot.

A mosogató egyben munkapult, melynek része a gyümölcsmosó kosár, az edénykosár, a csepegtető, és a vágódeszka, keverőcsapját kihúzható zuhanyfejjel látták el.

A pultba sűllyesztett szemétvödörbe munka után könnyen beseperhető a növényi hulladék, ami így sosem kerül a padlóra.
A mosogató szekrényébe építették be a 4 rekeszes szelektív hulladéktárolót, ami egy lábmozdulattal is nyitható és teljes egészében kihúzható; a vödrökbe bármilyen méretű zsák beilleszthető.

Helytakarékos a pultba építethető konyhai mérleg és az ugyancsak beépíthető, agyag kenyértartó is. Az agyag előnye, hogy a felesleges nedvességet felveszi, majd szükség esetén újra leadja, így a pékárú nem tud megpenészedni vagy kiszáradni.

Konyhabútor tervezés és kivitelezés: Dalton Bútor Kft.     >> Többet a cégről

GRASS vasalatok, forgalmazó: Szinkrón Kft.  

Mosogató, szelektív hulladékgyűjtő, mérleg: Franke Magyarországi Kereskedelmi Kft.     >> Többet a cégről

Kenyértartó: Ritterwerk GmbH 

>> Filmrendelés