KERESŐ
 

Infraszauna, gőzkabin, pezsgőfürdő  

Mind az infraszauna, mind a gőzkabin, mind a hidromasszázs élénkíti a vérkeringést, és elősegítik a méregtelenítést, emellett lazítanak, így enyhítik a stressz által okozott panaszokat és betegségeket. Mind a gőzkabinhoz, mind a hidromasszázs medencéhez legalább 2 bar nyomású vízvezeték és egy lehetőleg nagyméretű melegvíztároló szükséges.

Az infraszaunában nincs annyira meleg, mint a hagyományos finn szaunában, de mivel az infravörös sugarak mélyen behatolnak a szövetekbe, bőségesen izzadunk és rengeteg méreganyagtól is megszabadulunk. A finn szaunához képest kifejezetten energiatakarékos, mert igen rövid idő alatt felfűt.

A gőzkabin a nedves gőz és a zuhanyozás funkciót kombinálja, ebbe a típusba termosztátot, tányér-fejzuhanyt, és különböző vízsugarakkal masszírozó oldal- és hátzuhanyokat építettek. A gőz lazító és gyógyító hatását fény- és aromaterápia egészíti ki.

A korszerű pezsgőfürdőket antibakteriális csövekkel, hagyományos vagy ózon fertőtlenítéssel és önleürítő rendszerrel szerelik; ez a hidromasszázs kád kiegészítésként olyan technológiával készül, ami megakadályozza a pangó víz, így a kellemetlen szagok kialakulását. Külön biztonsági szeleppel is ellátták, hogy a pumpák ne szippanthassák be a fürdőző haját, vagy akár a gyerekek ujját.

Infraszauna: Wellis Magyarország Kft.   

Gőzkabin: Hansgohe Kft.    >> Többet a cégről     

Hidromasszázs kád: Banos10 Kft.   >> Többet a cégről     

>> Filmrendelés

Burkolat és festés:

A pihenőszobába kőszőnyeget tettek: enek műgyanta alapanyagába felhordás előtt színezett nemeskövet vagy kvarchomokot kevernek. Önterülő; néhány milliméter vastag, kopásálló, sima, hézagmentes felület alakítható ki belőle.

A falak végleges színéhez 11 réteg speciális festéket hordtak fel. Az oldószermentes Arte-Lasurban a világosan pigmentált festékcseppek nem keverednek más színezőpigmentekkel, így színben eltérő optikai hatást adnak. Segítségével árnyalt, rücskös-foltos felület is kialakítható.

Kőszőnyeg, forgalmazó: Sika Hungária Kft   >> Többet a cégről

Kőszőnyeg kivitelező: Astrochem Hungary Kft.   >> Többet a cégről

Festék: Caparol Hungária Kft.   >> Többet a cégről

Festés kivitelező: Szinka Kft.   >> Többet a cégről

;