KERESŐ
 

•Víz és csatorna

  

Víz- és energiatakarékos rendszer  

Egy átlagos háztartás vezetékes vízigényének körülbelül a felét lehet megspórolni azzal a berendezéssel, ami megtisztítja a mosdóvizet, amit vécéöblítésre, mosásra, takarításra, vagy öntözésre még fel lehet használni.

A víztakarékosság eszköze az esővíz hasznosító, ami a ciszternában összegyűlt esővizet juttatja igény szerint a vécékhez vagy a mosógéphez.

Víz- és energiamegtakarítást jelent a kádak helyett a zuhanyzók használata, a víztakarékos vécéöblítők és a korszerű csapok.

Vizet takarít meg az a szivattyú is, ami nem engedi egy bizonyos hőmérséklet alá hűlni a vizet a csövekben, így nem kell kinyitott csappal várni a melegvízre.

A hőszigetelt vezetékek, a speciális zuhanyfejek és csapok, valamint a hőszigetelt melegvíz tartály egyaránt csökkentik a melegvíz-előállításhoz szükséges energiaigényt.

>> Filmrendelés 

Egészséges és tartós rendszer

A melegvíz tartály hőcserélőn át adja át a benne tárolt víz melegét a vezetékes víznek, így kiküszöbölhető a legionárius baktériumok megteledése. 

A víztisztító a vezetékes vízből szűri ki a szennyeződéseket, baktériumokat és vegyi anyagokat. házban valamennyi csoáttörésnél gondosan tömíteni kell a réseket.

A csövek és a vezetékek hangcsillapítottak, anyaguk időtálló, nem rozsdásodik, nem képződik bennük vízkő. A szennyvízvezetéket hegesztéssel szerelték.

A  berendezéseket egy áram nélkül működő készülék védi a vízkövesedéstől.